Athleticfitness har fået egen hjemmeside
14. maj 2017
Gratis fitnessmesse i forbindelse med Newcomers og Danish Open 2017
22. maj 2017
Show all

VIGTIG INFO OMKRING Newcomers 2017

Kære atleter og coaches ved dette års Newcomers 2017

Læs dette meget omhyggeligt igennem og hvis der er spørgsmål vedr. det, så skriv til sekretaer@dbff.dk

Dette bliver køreplanen for de to dage, Torsdag den 25 maj og Fredag den 26. maj.

Vi starter begge dage med forbedømmelser klokken 8 og finaler klokken 15 og vi øver åbningsceremoni kl. 1430 for de atleter der er kommet i finalen. Vi ved godt der står klokken 9 på billetterne, men det er kl. 800 forbedømmelserne starter

Efter præmieoverrækkelserne vil top 3 blive tilbudt at stille op i de klasser der er med ved Danish Open, og de atleter har mulighed for at deltage ved Danish Open 2017, om lørdagen. Der vil ved Danish Open være mulighed for at nogen af klasserne vil blive slået sammen, og derfor vil man som junior kunne komme til at stå i en klasse sammen med seniorer, hvis der ikke er nok juniorer tilmeldt i ens klasse. Danish Open er lørdag den 27 maj. Forbedømmelser kl. 900 og finaler kl. 1300. Deltagerlisterne og køreplanen til Danish Open lægges op på Facebook, når vi har fået de sidste tilmeldinger efter finalerne om fredagen

Som I kan se, så er der ved NC kommet lidt flere klasser ind, end der var ved tilmeldingen i Sports Solutions. Det er fordi vi i år har valgt at følge IFBB’s regelsæt så tæt som muligt. Dette betyder at nogen af de meget store klasser højst sandsynligt bliver delt lidt mere fair og ligeligt op, så vi ikke skal ud i de store elimineringsrunder. I lander i den klasse som jeres højde og vægt giver adgang til.

Køreplanen er samtidig også afviklingsplanen, som vi forventer den kommer til at køre. Når jeg skriver forventer, så vil der selvfølgelig komme nogen klassesammenlægninger og nogen klasser vil slet ikke være repræsenteret ved stævnet, grundet manglende tilmelding.

Den endelige køreplan bliver lagt op lige efter indvejningen onsdag, når vi ved hvor mange klasser der er slået sammen og vi ved hvilke klasser der ikke kommer, grundet manglende tilmelding.

Vær søde at følge med, når vi lægger den endelige køreplan op på Facebook efter indvejningen. Lad være med at tro, at I ved hvor mange der er i jeres klasse, baseret på rygter eller hvad I har talt jer frem til. I ved ikke om der evt. er en eller to der rykker en klasse, og det vil være meget ærgerligt at blive væk fra forbedømmelserne fordi man troede at der kun var 5 i ens klasse og den derfor ikke skulle forbedømmes, hvis der rent faktisk er 7, da to atleter er flyttet over i jeres klasse.

I er selv ansvarlige for at dukke op når I skal forbedømmes. Er I ikke til stede når klassen starter, kommer I ikke på scenen og konkurrencen er desværre slut, for jeres vedkommende.

Vi prøver meget på at være så informative, som vi overhovedet kan. Vi er der for jer, kære atleter, det er derfor vi gør det her, år efter år

 

Til slut vil jeg ønske alle atleter og coaches, et godt Newcomers og Danish Open 2017

Venlig Hilsen

Jørn Kim Jensen

Formand for DBFF

PLANEN FOR  : Torsdag

PLANEN FOR : Fredag

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *