Poserings – og Tilbagemeldings seminarer

DATO FOR TILBAGE-MELDINGS SEMINAR både Jylland og Sjælland

Kære DBFF atleter.

Først og fremmest vil jeg takke alle for en fantastisk weekend i Herning ??

Det var en fornøjelse at se jer på scenen og endnu mere en fornøjelse, at se jeres hårde arbejde, blive præsenteret i bedste stil.

Der vil desværre altid være lidt “haters” som prøver at ødelægge jeres fine oplevelse, men som jeg læser det, er de også ved at være en uddød race, så fred være med dem…

I kan alle være stolte af jer selv.

I forlængelse og på utallige opfordringer, efter NC og DO 2017 afholder vi tilbagemeldings seminar i:

Lookfit i Herning, lørdag d. 10/6 kl 14 og frem. – tilmeld dig HER

Træning i centeret koster 25 kr.

Og

Anger Gym i Rødovre, lørdag d. 17/6 kl 14 og frem. – tilmeld dig HER

Træning i centeret er gratis, ryd op efter dig.

Tilmelding er åben på DBFF.dk

Der vil være mulighed for at få tilbagemeldning på den enkelte atlet, form, præstation etc. og vi poserer også med jer, hvis det ønskes.

Jeg henstiller til at man gør en indsats i at deltage, da vores telefoner, messenger, mails etc står i lys luge for tiden, så interessen for at deltage, må være tilstede.

Ligeledes burde i tage jeres coaches under armen, så dem der vejleder jer i dagligdagen også selv hører hvad der bliver sagt, så der efterfølgende ikke skal være diskutioner herom, for skal vi bagefter diskutere en evt udtalelse på mail eller telefon og så er vi lige vidt.

Så ved jeg godt at dagene, måske ikke passer den enkelte, men…. det er heller ikke uden omkostninger for undertegnet og følge, at tage dagene ud af kalenderen, kun for at hjælpe jer videre, med jeres drømme om fremtidig deltagelse i konkurrencer.

Så kom nu ind i kampen, sammen med os andre og sørg for at deltage de dage vi laver, kun for jer atleter og coaches

Vi tjener ikke noget på det, vi får en bid mad, hvis vi er heldige…. vi bruger med glæde vores weekend på at hjælpe jer af ren interesse.

De bedste hilsner

Palle West
Dommeransvarlig, DBFF