DBFF afholder hvert år Debutant stævne og Danmarks Mesterskaber i Bodybuidling og Fitness. Én af grundende til at dette kan lade sig gøre skyldes mange frivillige kræfter der hvert år stiller op for at hjælpe med at gøre denne weekend helt unik for atleter såvel som publikum. Disse to mennesker bruger hvert år nogle måneder på at gøre klar til denne ene weekend hvor alt skal klappe og det vel at mærke uden andet end et klap på skulderen.


Backstage-crewet står for alt fra afdækning med plastik backstage til afviklingsplan for konkurrencen, scenografi og meget mere. Ikke mindst mødet de nervøse atleter med et stort smil og overskud som kan berolige enhver. Er du atlet eller tidligere atlet har du helt sikker lagt mærke til den skaldede mand der har styr på alt backstage, sørger for at du kommer på scenen til tiden, arrangerer åbningsshowet til finalen og meget mere. Den mand er Jørn Kim Jensen. I 1986 vandt Jørn DM i Bodybuilding -90 kg på scenen i Herning kongrescenter og i 1988 vandt han DM i parposering. Omkring 1990 startede han backstage og har været med lige siden.
Den anden mand som du ikke har kunnet undgå at bemærke backstage (bl.a. pga. hans størrelse) er Gunnar Thor Gudjonsson, som bl.a. troligt har stået bag alle AF atleter og heppet på dem under roning, dips og chins for at de har ydet deres bedste. Og sørger for at alle atleter kommer på scenen til tiden. Sammen med Jørn Kim har han styr på alt backstage og sørger for at alt klapper som det skal og giver atleterne et skulderklap med på vejen. Gunnar er oprindeligt fra Island og var Islands stærkeste mand fra 1998-2000 og “Hercules of the old town” 1992-1994 og 1996-1998. Gunnar er også selv tidligere atlet ved DM og blev i 2001 Dansk Mester i Bodybuilding +90 kg, samme år blev han også Nordiskmester i Bodybuilding +90 kg, og vandt Scandinavian bodybuidling Grand Prix i bodybuidling +90 kg.
I 1990 var Gunnar for første gang en del af backstage crewet og har været med lige siden, så det er ialt blevet 21 år Gunnar har været med, i ca. 10 af disse år har han også siddet som bestyrelsesmedlem i DBFF. Mange tak for din store indsats for sporten og for atleterne!
Har du spørgsmål til Gunnar eller Jørn kan du finde deres kontakt oplysninger under - Bestyrelsen, hvor de begge sidder som bestyrelsesmedlemmer.