Medlemsbetingelser

I DBFF modtages Dankort, eDankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express.
Visa Electron
Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader e-commerce transaktioner. Selvom kortet kan benyttes til e-commerce transaktioner, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Elektron kort, som har mulighed for abonnementsbetaling og henviser til kortudsteder (banken).
§1 Medlemskab
Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan DBFF forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til DBFF på mail, til sekretaer@dbff.dk
§2 Medlemsbetingelser
DBFF kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op hjemmesiden.
§3 Varighed/Medlemskab
Ved PBS /DIBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til
§4 Opsigelse
Opsigelsesfrist for PBS medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til sekretaer@dbff.dk.
Ønsker du at udmelde dig DBFF for at stille op i andet forbund kan dette ske ved at sende en mail til sekretaer@dbff.dk
Medlemskabet løber fra den 1. januar, og har en minimumsperiode på 12 måneder. Minimumsperioden udløber den 31.12.2016. DBFF skal have modtaget medlemmets opsigelse senest den 30.11.2016, hvis opsigelsen skal have virkning fra minimumsperiodens udløb.
§5 Prisændringer
DBFF forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag på hjemmesiden og via e-mail(til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.
§6 Ledige pladser
DBFF kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede poseringsseminar, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.
§7 Afbud
i tilfælde af afbud til et poseringseminar eller et stævne gælder købeloven.
Du har 14 dages returret fra købsdato. Afmeldes der senere ydes der IKKE tilbagebetaling.
§9 Ansvar
Al deltagelse i stævner sker på eget ansvar. Som medlem af DBFF er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. DBFF tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke til stævnet. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.
§13 Fortrydelsesret
Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.
§14 Kvittering
Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.
§15 Kriterier for abonnementstræk
Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kort oplysninger stemme over ens med PBS’ kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.
§16 Opdatering af kortdata
Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og vælge ”Brugerprofil” – ”Autoriser betalingskort”. Ved kontakt til DBFF kan kort oplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan DBFF uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.
 ________________________________________________________________________________________