DBFF Kvalifikationskrav

Debutantstævnet : Alle førstegangs atleter og atleter der skifter klassekategorier. Læs mere om Newcommers her.
 

DM : Det er dommergruppen der udtager atleter som kvalificerer sig til DM, og hvis du tidligere har stået på en scene til DM kan du ligeledes stille op. Hvis du har kvalificeret sig til til DM fra Debutantstævne, gælder kvalifikationen de efterfølgende to danske mesterskaber. Hvis du ikke stiller op til de efterfølgende to danske mesterskaber, skal du igen kvalificere dig via Newcommers. Vi anbefaler derfor, at du bruger din opnåede kvalifikation til ét af de efterfølgende to danske mesterskaber. Atleter der skifter klassekategori, skal ligeledes igennem Debutantstævne igen.

NM :

For at deltage ved de Nordiske mesterskaber, skal man kvalificere sig gennem DM.
Kvalifikationen glæder kun samme år som DM og nordisk afholdes.
Kvalifikationskravet til Nordisk 2017 er en top 3 til DM 2017.

EM : Alle der har deltaget i et Danmarks Mesterskab kan ansøge om deltagelse ved EM, i den kategori de er kvalificeret i.

VM : Alle der har deltaget i et Danmarks Mesterskab kan ansøge om deltagelse med VM, i den kategori de er kvalificeret i.

Klasseskift

Hvis man skifter klasse fra f.eks Bikini Fitness til Athletic Fitness eller omvendt, skal man igennem Newcommers og kvalificere sig forfra. I klasserne Classic Bodybuilding og Bodybuilding kan man frit skifte mellem klasserne uden at skulle gennem Newcommers.

 

Klassekategorierne er som følger:

Bikini Fitness
Bodyfitness
Athletic Fitness
Physique
Classic Bodybuilding – Bodybuilding

Games CBB – Er på programmet DM 2017 // Kvalifikationskrav: CB eller BB

Men & Womens Fitness – Er på programmet NC 2017

Wellness Fitness – Er på programmet NC 2018