Konkurrenceregler

Generelt

Som konkurrenceatlet er der mange regler du skal sætte dig ind vedrørende indvejning, poseringer, dommerscorer, bikini, smykker, sko mm. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig godt ind i det hele, så du får en god oplevelser både før du skal på scenen, mens du er på scenen og når du får din score. Vi følger IFBB‘s regler da vi er et nationalt forbund under IFBB, og som udgangspunkt er det derfor en god idé, at besøge deres hjemmeside.

 

IFBB Code of Ethics

Som atlet er du forpligtet til at overholde IFBB’s Code of Ethics. Det er et regelsæt der beskriver de retningslinjer som atleter, dommere, dommersekretærer, backstage crew, officials m.fl. forventes at efterleve, for at fremme en god sportsånd og respekt for hinanden. Vi vil gerne understrege, at man som medlem af DBFF skal efterleve disse retningslinjer under hele DBFF-medlemskabet, og at overtrædelse kan medføre sanktioner. Du kan læse Code of Ethics her (side 32).

 

 

 

Konkurrenceregler for alle klasser

Bodybuilding Mænd

Classic Bodybuilding Mænd

Physique Mænd

Bikini Fitness Kvinder

Bikini Fitness Kvinder (bikini og sko billeder)

Body Fitness Kvinder

Body Fitness Kvinder (bikini, sko, posering, smykker i billeder)

Physique Kvinder

Physique Kvinder (bikini, sko, poseringer i billeder)

Mixed Pairs

Mens Fitness

Womens Fitness

 

Spørgsmål vedr. Konkurrenceregler

Har du specifikke spørgsmål til konkurrenceregler, som du ikke finder besvaret på www.dbff.dk eller www.ifbb.com kan du kontakte DBFF Dommeransvarlig Palle West via mail: palle@dbff.dk

 

Opdateret Maj 2016