Scenefarve/spraytan

BOOKING & INFORMATIONERVidste du at DBFF samarbejder med Danmarks bedste on site tanning virksomhed – Copenhagen Tan.?

Info fra vores dygtige tanning team:
Nyt integreret booking system med online betaling.
Vi har installeret nyt booking system, integreret i hjemmesiden, så du som atlet ikke skal over på en extern side for at booke tider.
Det nye booking system modtager betaling, med det samme, kreditkort, Paypal og snart MobilePay. Det er nemt! Dette skulle gøre tingene væsentligt nemmere for alle.
Her lidt links, som også her: https://www.copenhagentan.dk/onsite_spraytan_konkurrencefarve
Onsite Spray tan service - overordnet link https://www.copenhagentan.dk/onsite_spraytan_konkurrencefarve/
Link til Newcommers 19 https://www.copenhagentan.dk/newcommers_2019

Lavere pris. Pga. den ændrede konkurrenceform, har vi ikke så meget ekstra arbejde, touch up og nye farver. Derfor har vi valgt at sætte den samlede pris lidt lavere end tidligere. Tænker der er nogle atleter der bliver glade for det :-)

NYT NYT NYT!
Som noget nyt tilbyder vi at spraye Glaze/shine på atleterne, umiddelbart før scenen. Dette er inkl i prisen. Jeg har testet dette med Palle West med et godt resultat. DBFF´s Newcommers ´19 bliver de første til at få denne ydelse!
CopenhagenTAN tilbyder on site spray tanning service.

Vi spray tanner din farve på til konkurrencer som bodybuilding, fitness, bikini og dansekonkurrencer. Skal du bruge farve til show og opvisning, så har vi den perfekte farve!

Forberedelse: Du skal forberede din hud i dagene op til tanningen, mht. barbering, bodyscrubb og fugtighedscreme. Den bedste forberedelse gøres ved at du dagen før tanningen, går i bad og vasker dig med en god skrubbe gel / bodyscrub gel og en skrubbehandske, herved fjernes døde hudceller. Efter badet skal du smøre dig ind i en god fugtgivende creme. Herved opretholdes hudens fugtbalance. Barbering skal ske 24 timer inden tanningen.

Mød op i løst siddende tøj, helst i mørke farver eller bare i tøj der kan tåle at få lidt farve. Stramt tøj er en dårlig ide. Har du langt hår, så sæt det venligst op, så du kan få farve over det hele. Vi har makeupfjerner, engangs hårhætter og sticky feets..

Godkendt farve: Vores farve er godkendt af dommere og atleter verden over. CopenhagenTAN har mange års erfaring indenfor spray tanning.
2011 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2012 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2012 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s NM. 2013 var vi officielle spray tanner ved WBFF stævnet i København/Tivoli. 2013 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s debutantstævne. 2013 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2014 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s debutantstævne. 2014 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2014 var vi landsholds spray tanner for DBFF ved NM på Island. 2015 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s debutantstævne. 2015 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2015 var vi landsholds spray tanner for DBFF ved NM i Finland. 2016 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s debutantstævne. 2016 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s Danish Open. 2016 var vi landsholds spray tanner for DBFF ved EM i Spanien. 2016 var vi officielle spray tanner ved DBFF´s DM. 2017 er vi officielle spray tanner ved DBFF´s debutantstævne. 2017 er vi officielle spray tanner ved DBFF´s Danish Open. Farven er gennemtestet og godkendt af dommere og atleter verden over. De mange atleter er glade for den hurtige og jævne påføring, ved vores spray tan service. Kontakt os hvis du vil sprayes inden konkurrencen eller prøve farven allerede nu. Spørgsmål af enhver art: Ring endelig hvis du har spørgsmål: Johnny / mobil 2980 9191.

Informationer omkring Copenhagen Tan – Bookning, betaling og info finder du lige HER!