Nærmere informationer omkring indvejning til Debutant stævnet 2018 kommer så snart der er detaljer på plads. 

Info omkring opvarmere

Ved indvejningen vil dig og din opvarmer BEGGE få et armbånd på. Dette er jeres adgang til back stage ( kun den dag i stiller op),  samt adgang til salen under hele Debutant stævnet, det vil sige både torsdag og fredag. Derfor skal i have dem på hele tiden også på scenen. ALLE har armbånd på. Smider du det væk = ingen adgang heller ikke til scenen. De bliver i år lavet af plastik sådan i kan gå i bad med dem uden de går i stykker.
Der vil IKKE være sidepladser til opvarmere samt atleter. I må være hvor i kan uden at forstyrrer tilskuer og crewet. Der vil være et markeret område hvor i kan stå og heppe på jeres atleter.
Det er atletens ansvar at opvarmeren får sit armbånd, ingen armbånd ingen opvarmer. Der vil IKKE blive udleveret ekstra.
DER ER INGEN ADGANG BACKSTAGE HVIS MAN IKKE HAR ARMBÅND PÅ !!!. Hverken for mor, mormor, søn kæreste, fotograf, stylist m.m.

Jeres armbånd giver IKKE adgang til Danish open – alle der ikke er atlet/opvarmer til Danish open skal købe billet.

Ønsker man at købe et ekstra bagstage armbånd til stylist eller coach koster det 600kr pr. dag. Dette kan købes ved at rette henvendelse til stine@dbff.dk eller marie på sekretaer@dbff.dk

Dette ekstra opvarmer armbånd gælder kun PÅ DAGEN det skal bruges, dvs. dette giver ikke adgang til de andre dage som et normalt coach armbånd gør, og giver heller ikke adgang til salen. KUN backstage.

mvh. DBFF