INFO OM INDVEJNING OG START TIDER NC 2020

Indvejning fredag d. 3 april 2020 i Kongrescenteret Herning 

Indvejningen starter kl. 14 – og slutter kl. 18   – når I ankommer er der skilte til indvejninglokalet.

Efter indvejning fredag, arbejdes der på højtryk med at offentliggøre lister over alle klasser.
Klasser med 6 deltager eller færre, er direkte i finalen.
Vi vil på intet tidspunkt komme med ca tider for de enkelte klassernes start.

Så mød op backstage i god tid.

Info omkring opvarmerer

Ved indvejningen vil dig og din opvarmer BEGGE få et armbånd på. Atlet armbåndet giver adgang til backstage den dag du skal på scenen, og til salen begge dage. Opvarmer (og ekstra opvarmer) har adgang til backstage og sal, den dag atleten er på scenen. Armbåndet skal bæres hele tiden også på scenen. ALLE har armbånd på. Smider du det væk = ingen adgang heller ikke til scenen. De er lavet af et materiale der kan tåle at man går i bad, bliver malet osv.

Der vil IKKE være siddepladser til opvarmeren samt atleter. I må være hvor i kan uden at forstyrrer tilskuer og crewet. Der vil være et markeret område hvor i kan stå og heppe på jeres atleter.
Det er atletens ansvar at opvarmeren får sit armbånd, ingen armbånd ingen opvarmer. Der vil IKKE blive udleveret ekstra. Smider man sit armbånd væk, koster et nyt 600 kr. der skal betales med mobilpay på stedet.

DER ER INGEN ADGANG BACKSTAGE HVIS MAN IKKE HAR ARMBÅND PÅ Hverken for mor, mormor, søn, kæreste, fotograf, stylist m.m.

Ønsker man at købe et ekstra bagstage armbånd til stylist eller coach koster det 600 kr pr. dag. Dette kan købes ved indvejning og betales med mobilpay eller kort.

mvh. DBFF